Edzések

Athletic Body

A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

Az óratípusainkon résztvevő atléták állapotfelmérésen eshetnek át, igényük szerint. Ez a fejlődés záloga, mert ezzel kiszűrhetőek az esetleges gyengeségek, egyoldalúságok, és a fejlődés is megbízható viszonyszámokban mérhető.

Ebben a haladóbb programban a cél egy erős, atlétikus test kialakítása. Nagyobb hangsúlyt nyer az edzéstervezés, atlétáink megismerkedhetnek az alapvető elvekkel, a szettek és ismétlések felépítésével, hogy egyénileg is képesek legyenek hatékony edzéstervet alkotni önmaguk számára. Az Athletic Body nem csak tanfolyamként, hanem állandó edzésként is megállja a helyét. A Beavatáson átesett atlétáknak ugyanúgy ajánljuk, mint azoknak, akik gyors eredményeket, teljesítménynövekedést szeretnének, mindezt változatosan és biztonságosan, egy jól felépített program keretei között. Ez az óratípus struktúrájában megegyezik a megalapozó Thor Beavatással.

Hozz magaddal folyadékot és törülközőt, eddz lapos talpú cipőben vagy mezítláb.

 

Részletesebb leírást olvashatsz a Athletic Body programról Egy erős, atletikus testalkat felé: Athletic Body című cikkünkben.

Az első lépés: Thor Beavatás

Az Athletic Bodyt követő lépcsőfok az UST.