Hírek

A kaposvári terem kialakítása

2015.08.22
Mint azt már korábban meghirdettük a Thor Gym Kaposváron a Dózsa edzőcsarnokban nyitja meg kapuit a sportolni vágyók előtt.

Sokan bizonyosan jól ismeritek az objektumot, mert már régóta a kaposvári sportélet egyik meghatározó helyszíne. Az épületben több jelentős klub végzi műhelymunkáját, a teljesség igénye nélkül megemlíteném a Somogyi Rendőr Sport Egyesület konditermét, a Bakó-Sas Fitness Sport Egyesületet, illetve a Ring Sport Club Kaposvár ökölvívó csapatát, akik a Dél-Dunántúli Regionális Központban képviseltetik magukat.

 

A Thor Gym Kaposvár a kondi teremből nyíló, a Rendőrség kiképzésére szolgáló 180 nm teremben fog üzemelni, melyből 110 nm felületen a funkcionális edzés nélkülözhetetlen kellékével, gumi padlóval borított. A telepítéskor akadt is egy vállalkozó kedvű kis hölgy, aki tesztelte annak minőségét. A profiktól ellesett regisztrációs és beléptető rendszert működtetünk, így minden regisztrált jelentkező kap egy plasztik kártyát, mely egyedileg azonosítja majd használóját.

 

Két öltöző áll majd rendelkezésre. A hölgyek használhatják a konditerem vendégeinek fenntartott, zuhanyzóval ellátott öltözőjét. Míg az urak a kondi bejárata előtt balra fordulva az első ajtón jobbra belépve cserélhetik le ruházatukat. Az öltözőszerkényeket, a hátsó folyosón helyeztók el, hogx mindeni hozzáférjen, aki el szeretné zárni értékeit.

 

Mindezt hamarosan Te is ellenőrizheted!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital