Hírek

A tanítvány dicsérő szavai

2015.09.26
Az első kaposvári Thor Beavatás csoportok a ciklusuk feléhez érkeztek. Számos tanítványon látszanak már a fejlődés jelei mind technikailag, mind erőben, állóképességben, ezen felül külső megjelenésükben megkezdődött az átalakulás.

(Éva a Thor Beavatás edzésén – jobb oldalon végez Barbell guggolást)

A minap kaptam egy emailt az egyik kedves tanítványomtól, aki jó példakép lehet sokak számára, hiszen korábbi előképzettség és sport múlt nélkül csatlakozott az első csoporthoz, ahol mindig a legjobb feladat végrehajtásra törekszik.

Olvassátok hát levelét, melyben beszámol az elmúlt időszak tapasztalatairól:

 

Szia Jani,

jó volt az edzés tegnap (is), köszi! Igaz, nem úgy mennek a gyakorlatok és a súlyok ahogy szeretném, viszont edzés után mindig sokkal jobban érzem magam.

Nem vagyok és sose voltam egy sportember, de ezeket az edzéseket mindig várom és mindig úgy érzem, gyorsan telik el az egy óra (na jó, a plank másodpercek annyira nem…). Elfáradok, de nem unalmas és kifejezetten jól esik agyban is „csak” arra figyelni, hogy a gyakorlat jó legyen… egyszer biztosan menni is fog. :-) Régebben csütörtök-péntek délutánra mindig elég erőteljes csípő és derékfájásom volt, fájtak a lábaim, viszont most már sem múlt héten, sem most nem érzem, és ezt én az edzések hatásának tudom be, hiszen semmi más nem változott. Mondjuk kaptam helyette izomlázat hol itt, hol ott, de azért ez jó.

Még egyszer köszi az edzést, a motiválást és a türelmet. :-)

Éva

 

Nincs is nagyobb dicséret ennél. Ilyenkor érzi azt az edző, hogy érdemes csinálni és az általa képviselt edzésrendszer, pozitív hatással van mások életvitelére.

Még egyszer köszönöm Éva ezt az őszinte levelet.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital