Hírek

A THOR GYM első franchise partnere

2015.08.13
2015 augusztus 22: Két és fél év telt el azóta, hogy 3 TF-es srác megnyitotta az akkor még szolgáltatásaiban egyedülálló THOR GYM-et! A termet, amit úgy reklámoztak, hogy a funkcionális edzések otthona.

Ma már nem kell hozzátenni semmit, elég annyit leírni, hogy “Thor Gym”, vagy épp látni az emblematikus kelta keresztet és a kalapácsot. Egy, valamit magára adó, funkcionális edzések világában tájékozott atléta már tudja is, hogy igen ez AZ.
Nagy valószínűséggel már volt is legalább egyszer, ha másért nem akkor azért, hogy magába szívja azt az underground hangulatot amit már a parkolóban is lehet érezni. Ha valaki még nem volt, akkor talán csak azért mert hiába Budapest a fővárosunk, de azért nem a világ közepe.

Éppen ezért Vajda János elhozta Kaposvárra az egész brandet, az eszközöket, az edzésterveket, a hangulatot, és a Thor életérzést.

János egész kisgyermekkora óta a sport szerelmese. Túlsúlyos gyermekként, Édesanyja vitte el birkózó-edzésre, ahol aztán ott is ragadt. Itt ugyebár az erőedzés funkcionális-jellegű metodika alapján zajlott, és sokáig törte azon magát, hogy merrefelé haladjon az életben, hol és hogyan találkozhat az, amit igazán szívvel tud csinálni, azzal amiben igazán jó is.
A THOR GYM rendszerével 2014 nyarán találkozott először. Ekkor jelentkezett az FMT képzésre, mégpedig azért, mert továbbra is hasonló jellegű edzések vonzották, másrészt pedig szeretett volna azzal foglalkozni, amiben rutinja is van, és mert kezdett körvonalazódni az irány, amely felé meg is tette ekkor az első lépéseket.
Idén pedig eljött az idő, amikor lehetősége nyílt arra, hogy a következő lépést is megtegye álmai útján: Kaposváron, és a város térségében nincs hasonló jellegű terem. Márpedig Jani célja az, hogy a Thor brand térségbe való eljuttatásával segítsen a minennapi mozgáskultúra javításában, és egy olyan minőséget vigyen “házhoz”, amivel óriási űrt tud kitölteni Kaposvár sportéletében.

Mostmár nem lehet kifogás!!! Te is részese lehetsz a fitness ipar megreformálásának.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital