Hírek

Beavatottak

2015.10.23
Ezen a héten befejeződött az első 8 hetes ciklus, melynek végén Thor Beavatás vizsgán adtak számot vendégeink az elmúlt időszakban tanultakról.

Szeptember 1-jén kezdődött meg a munka a Thor Gym első vidéki termében Kaposváron, ahol bevezetésre került a Thor által megalkotott funkcionális alapokon nyugvó edzésrendszer, mely az alábbiak szerint épül fel:

- Beavatás - a kezdők kurzusa, ahol az eszközhasználat, illetve az alapok megteremtése a cél.

- Athletic Body - középhaladó szint. Összetettebb technikák, állóképesség, és a végén egyéni maxolás

- UST - haladó kurzus, ahol már egyéni edzéstervvel dolgoznak célnak megfelelően a vendégek.

 

A vizsga jó hangulatban telt, mindenki odatette magát, koncentráltan, összpontosítva végezte a meghatározott gyakorlatokat. Élmény volt megfigyelni, milyen változásokon mentek keresztül a felkészülés alatt, mennyit csiszolódott a technika és mennyivel erősebbek lettek, sőt a záró állóképességi feladatsor sem viselte meg annyira őket. Emellett a tanítványok is pozitív változásokról számoltak be, mind külső esztétikai, mind a hétköznapi momentumok vonatkozásában, melyekről korábbi cikkekben, itt és itt olvashattok.

Az első kaposvári csoport kiválóan vizsgázott, mely tovább öregbíti a Thor Gym hírnevét és bizonyítja a funkcionális edzés világába immár 3 éve bevezetett, jól felépített rendszerének működését.

A sikeresen vizsgázók ezentúl a középhaladó, Athletic Body kurzuson folytatják a munkát. Október 27-től pedig várunk mindenkit az új Thor Beavatás csoportokba.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital