Hírek

Spirit of Thor Gym Kaposvár

2019.02.09
A díjak sorában az egyik legfontosabbak következnek. A Spirit díjak jelöltjei minden terem esetében az egyik legnagyobb elismerés, hiszen ők azok, akik nélkül az adott közösség nem lenne ugyanaz.

A tavalyi gála óriási élmény volt minden résztvevő számára: már napokkal az esemény előtt a Thor közösség tűkön ült, a lányok bejelentkeztek fodrászhoz, a fiúk nyakkendőért rohangásztak, s persze mindenki várta az estét. Kijelenthetjük, hogy minden várakozást felülmúló hangulatot sikerült összehozni, köszönhetően nektek! A buli és önfeledt szórakozás még hetekkel az eseményt követően is téma volt, sőt még nyáron is sok anekdota szólt erről a részről.

Azonban az este legfontosabb pontja mindenképpen a díjátadó rész volt, ahol a meghatott könnyektől kezdve, a tisztelet jegyében történő, férfias összenézéseken át egészen a kedves gesztusokig mindent átéltünk.

Idén sem lesz ez másképp, hiszen a közösség most is szavazhat azokra, akik az egyes kategóriákban megérdemlik a győzelmet, kiérdemlik azt, hogy a díjátadók az ő nevüket olvassák be, s felmehessenek a színpadra, büszkén átvenni az elismerést.

Sokszor elmondjuk, több platformon, hogy a Thor Gym több, mint egy edzőterem. Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ám ezért legfőképpen nektek vagyunk hálásak, hiszen a remek és egyedülálló közösség az, amitől különlegesek vagyunk. Amitől a Thor Gym utánozhatatlan.

Lássuk a Spirit of Thor Gym Kaposvár díjat!

 

A díjról:

Spirit of Thor...(Újbuda, Zuglo, Angyalföld, Kaposvár, Óbuda, Veres, Batta,

Fehérvár)

Idén már 8 terem díjazza a saját közösségéből azt az embert, akinek a személyisége, a normaértéke a leginkább fémjelzi a Thort.

A termek mindennapjaiban vannak olyan személyiségek, akik a közegen belül olyan attitűdöt képviselnek, ami összetartja a közeget, akik hozzáadnak a termek mindennapjaihoz. Akik a rendszer kiemelkedő részét képezik, akik segítenek nekünk abban, hogy a folyamatok még gördülékenyebbek legyenek. Azt a személyiséget keressük, akivel erkölcsi értelemben azonosítható a Thor által képviselt értékrend. A vezetők és edzők közös megbeszélése alapján minden teremben jelölésre kerülnek azok, akik érdemesek erre a díjra, melyre a közönség szavazhat.

 

Jelöltek:

Kolozsi Sándor

Fábos Attiláné Éva

Barkóczy László

 

A kaposvári Spirit díj jelöltjeit ismerhetitek meg:

(A bemutatások sorrendje a fotón található sorrendben történik.)

 

KOLOZSI SÁNDOR

Sanyi – sok egyéb mellett természetesen – két dologban is kitűnik a többiek közül. Elsőként hatalmas termetével, és ehhez párosuló erejével rémítheti meg a nyúlszívűbb Másokat. Mindig kész egy kis beszélgetésre, így hamar fény derül másik különlegességére is: mindig jóságosan segít, magyaráz. Többekben felmerült, hogy talán nem is tudja felemelni a hangját. Jólelkű, nagy maci ő, akinek mindig eszébe tud jutni még egy olyan feladat nehezítés, amilyenekre halandó nem is gondolna. Nem, rémálmaiban sem...

FÁBOS ATTILÁNÉ ÉVA

Évi a kezdetektől velünk van, nagyon különleges dolognak kell történnie, hogy kihagyjon egy edzést. De inkább nem. Odaadása és a sport iránti alázata látványos eredményt hozott: noha egész picike, nagyon erős és szép alakot dolgozott ki. Mindemellett teljes erőbedobással dolgozik azon, hogy edzőtermünk jobb és jobb legyen. Ezt a példátlan segítőkészségét, mint a szervezésben, mind a programjainkon való aktív részvétel során megcsillogtatja.

BARKÓCZY LÁSZLÓ

Laci az az ember, akivel nem mindig könnyű együtt edzeni. Írhatnánk, hogy halk szavú. Csak nem volna igaz. De ez is arra ösztönzött, hogy fejlesszünk, és legyen zene a teremben. Majdnem a kezdetektől nálunk edz, és saját bevallása szerint az élete változott meg közben a sport hatására. Ezernyi jobbító ötletére érdemes figyelni, főleg mert jajj, ha valami nem úgy van, mint ahogy eltervezte...

 

A korábban bemutatott díjak jelöltjeit itt nézhetitek meg:

Thor legnépszerűbb embere Part 1.

Thor legnépszerűbb embere Part 2.

Thor legnépszerűbb embere Part 3.

Thor legnépszerűbb embere Part 4.

Hammer of Thor

Az év edzője

Az év pultosa

 

 

Ne feledjétek! Szavazni az alábbi szavazólapokra kattintva tudtok:

 

THOR GYM ÚJBUDA

 

THOR GYM ZUGLÓ

 

THOR GYM KAPOSVÁR

 

THOR GYM SZÁZHALOMBATTA

 

THOR GYM ÓBUDA

 

THOR GYM ANGYALFÖLD

 

THOR GYM VERES

 

Szavazataitokat 2019. 02. 15-ig várjuk! Természetesen a honlapokon, a facebook oldalainkon És a Gála eseményében folyamatosan megirmerkedhettek majd a többi jelölttel, hogy segítsünk nektek a helyes választásban.

 

A Gáláról pedig ne maradjatok le! Még tudtok helyet biztosítani magatoknak, egészen február 18-ig!

Részletek IDE KATTINTVA.

 

A gála napján megrendezésre kerül a tradicionális, születésnapi csapatverseny is, ahol 4 fős csapatok mérhetik össze erejüket, kiemelkedő díjazás mellett. BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHATTOK A VERSENYRŐL.

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital