Hírek

Új edzők a Thor Gym Kaposvár kötelékében

2016.09.07
Minden jó edzőterem, és minden elhivatott edző azért dolgozik, hogy sportolóik mind jobb körülmények között edzhessenek, illetve olyan szakmai programok mentén fejleszthessék magukat, melyek megállják helyüket a XXI. század felgyorsult életvitelében és kiküszöbölik azokat a civilizációs betegségeket, melyekkel az ember nap mint nap találkozhat.

Nincs ez másként a Thor Gym Kaposvár esetében sem, ugyanakkor Vajda Janika vezetőedző már az induláskor tudta, hogy a hosszútávú célok eléréséért a szakmai stáb utánpótlását és képzését is folyamatosan biztosítani kell. Ezen okból olyan sportolókat delegált a nemrég befejeződött Thor FMT Level 1 képzésbe, akikkel biztosítani tudja a közös munkát, és tovább emelheti az edzőteremben az általa megvalósított magas szakmai színvonalat. Vagyis nem pusztán egy hivatást kínál az új edzőknek, hanem egy életcélt, és egy ehhez kapcsolódó, potenciálisan fényes karriert is.

A szakmai felkészítésben a terem komoly szerepet vállalt, hospitálási-, és mikrotanítási lehetőséget is nyújtott a leendő edzőinek, sőt Vajda Janika a vizsgabizottságban is figyelemmel kísérte és értékelte az elhangzottakat, látottakat.

A nagyon alapos elméleti és gyakorlati oktatást követően sikeres vizsgát tett Tungli Bori, és Urr Balázs, így szeptembertől újabb két taggal bővült a kaposvári edzőterem szakmai csapata, mindenki nagy reményeket fűz sikeres karrierjükhöz.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital