Hírek

Újabb pozitív megerősítés

2015.10.04
A napokban újabb őszinte hangvételű email-t kaptam egy fiatal tanítványomtól, melyben beszámol a foglalkozások következtében létrejött változásokról, illetve azok pozitív hatásairól a lelki egyensúly vonatkozásában.

(Gergő a Thor Beavatáson épp a kettlebell floor presst sajátítja el a segítségemmel)

 

Az egyik legfiatalabb tagunk Gergő, korábban komolyabban foglalkozott labdarúgással, majd konditerembe kezdett járni, ezért néhány gyakorlat már ismerős volt neki az edzések tananyagából, de természetesen rengeteg újdonsággal is meg kellett ismertetni a Thor Beavatás széles körű programjából.

Levelében röviden összefoglalta, hogy az edzések nem csak fizikailag fejtették kis pozitív hatásait, hanem a pszichére is komoly befolyással vannak.

Olvassátok levelét, melyben saját szavaival fejti ki véleményét:

el kell, hogy mondjam, nagyon sokat segít az edzés. Kezdem visszanyerni a nyár előtti formámat, amikor rendszeresen jártam kondiba. Kevesebb ízületi fájdalommal. És ami a legjobb, hogy lenyugtat. Ha feszült vagyok alig várom az edzéseket. Igaz, hogy közbe szenvedek, de utána mintha a fellegekben járnék annyival könnyebnek érzem magam lelkileg. Szóval köszönöm, hogy része lehetek a programnak :)....”

Nagy örömömre szolgált olvasni a fentieket, mely komoly visszacsatolás, hogy jó irányba indultunk el és a Budapesten sikerrel bevezetett Thor Gym edzésrendszer, Kaposváron is kifejti jótékony hatásmechanizmusát.

 

Még egyszer köszönöm Gergő, hogy nyíltan vállaltad véleményed.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital